اسمار در پی ترکیب جادویی برای دربی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و بورنموث (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت سیتیزن‌ها به تنظیمات کارخانه تکذیب شایعه عجیب در مورد هاشمیان مهاجمان برزیلی به اوسمار معرفی شدند ادعای دوباره هوادار متمول: خداحافظ پرسپولیس سید جلال بیاید، کریم باقری از پرسپولیس می‌رود بیفوما در آستانه خروج از پرسپولیس واکنش هاشمی‌طبا به پرونده پژمان جمشیدی اخراج خطیبی خواسته هواداران مس رفسنجان خراسان رضوی قهرمان مسابقات والیبال پیشکسوتان شرق کشور شد استقبال هیأت فوتبال خراسان رضوی از میزبانی دربی پایتخت در مشهد پیشنهاد تمدید قرارداد به الحدادی و آسانی از سوی مسئولان استقلال چهار گزینه مدیرعاملی استقلال مشخص شدند|تاجرنیا، خطیر، کریمی و حتی ماجدی تاریخ و ساعت بازی میلان و رم | حمله پایتخت‌نشینان به میلان جنگ تمام‌عیار شاهرودی و انصاری در پرسپولیس استیلی به دنبال بازگشت به پرسپولیس پروژه حذف پیروانی از پرسپولیس کلید خورد اتهام جاسوسی به مربی پرسپولیس فولاد یحیی صدای جنوبی‌ها را درآورد | دست گل‌محمدی رو شده است نتیجه و ویدئو خلاصه بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | شاگردان مارسکا فاتح دربی بزرگ لندن
سرخط خبرها

کی روش به دنبال انتقام از سنگال|قهرمان آفریقا را هم می‌بریم؟

  • کد خبر: ۱۲۷۱۰۶
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
کی روش به دنبال انتقام از سنگال|قهرمان آفریقا را هم می‌بریم؟
تیم ملی فوتبال ایران بعد پیروزی مقابل اروگوئه حالا در پی کسب دومین پیروزی مقابل قهرمان آفریقا است تا با روحیه مضاعف آماده حضور در جام جهانی شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران در یکی دیگر از بازی‌های مهم تدارکاتی خود، پیش از حضور درجام جهانی فوتبال فردا شب مقابل سنگال قرار می‌گیرد. تیمی با برخورداری از بازیکنان شاخص که قهرمانی در قاره سیاه را در کارنامه دارد و علاوه بر آن موفق شد با شکست تیم فوتبال مصر که مربیگری اش را کارلوس کی روش به عهده داشت، راهی جام جهانی شود. این بازی گرچه تدارکاتی است، اما برای کی روش جنبه یک بازی انتقام جویانه را دارد.

سنگال چه طور تیمی است؟

سنگال با صدرنشینی در گروه هشت رقابت‌های مرحله دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در قاره آفریقا، بالاتر از توگو، نامیبیا و کنگو توانست راهی مرحله نهایی این مسابقات شود و در نهایت پس از تساوی یک بر یک مقابل مصر در مجموع دو بازی رفت و برگشت، با نتیجه سه بر یک فراعنه را با سرمربیگری کارلوس کی‌روش شکست داد تا برای سومین بار جواز حضور در مهم‌ترین آوردگاه دنیای فوتبال را به دست آورد.

سنگال درحالی در گروه اول بیست و دومین دوره جام جهانی، باید به مصاف هلند، قطر و اکوادور برود که پیش از این در اولین دوره حضورش در این مسابقات در سال ۲۰۰۲ با شگفتی سازی توانست به مرحله یک چهارم نهایی برسد. در دیدار افتتاحیه آن جام شیر‌های ترانگا (لقب سنگال) با سرمربیگری برونو متسو فقید، قهرمان جهان یعنی فرانسه را شکست دادند و در ادامه با تساوی مقابل دانمارک و اروگوئه توانستند به عنوان تیم دوم گروه‌شان به مرحله یک هشتم نهایی صعود کنند. هرچند پس از برتری دو بر یک برابر سوئد، با شکست یک بر صفر مقابل ترکیهنتوانستند تاریخ‌سازی خود را ادامه داده و به جمع چهار تیم برسند.

البته سنگال در دومین دوره حضورش در جام جهانی توفیق خاصی نداشت و با وجود آمار برابر با ژاپن در امتیاز، گل زده و گل خورده، تنها به دلیل دریافت کارت زرد بیشتر نسبت به سامورایی‌ها، پایین‌تر از این تیم و کلمبیا صدرنشین و بالاتر از لهستان، در جایگاه سوم گروه H قرار گرفت و از دور مسابقات حذف شد.

سنگال تنها یک قهرمانی جام ملت‌های آفریقا را در کارنامه دارد و این افتخار را باز هم مقابل مصر و کارلوس کی‌روش در فینال سال ۲۰۲۲ در ضربات پنالتی کسب کرد.

ایران با دفاعی سخت گیر و خط حمله‌ای برق آسا

اما تیم ملی فوتبال ایران که در بازی با اروگوئه به برتری رسید با خط دفاعی محکم و خط آتشی مرگبار رخ در رخ سنگال قرار خواهد گرفت تا دومین برد متوالی خود بعد از بازگشت کی ردش را صاحب شود. بدون شک تقابل با سنگال که جزو تیم‌های مطرح جهان فوتبال است برای فوتبال ایران یک محک بسیار خوب خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->